Bayrampaşalı Öğrenciler, Atatürk Koşusu'nda Ter Döktü

Bayrampaşa Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okullar arası ‘Atatürk Kır Koşusu’ düzenlendi. Koşuda dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyalarını Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kumbasar verdi.

Bayrampaşa Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bayrampaşa Şehir Parkı’nda ortaklaşa düzenlenen koşuda yaklaşık 300 öğrenci dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.

Koşu, Küçük Kızlar, Küçük Erkekler, Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler, Genç Kızlar ve Genç Erkekler olmak üzere 6 kategoride gerçekleşti.

Koşunun sonunda Küçük Kızlar kategorisinde Cevat Paşa, Fetih Tepe ve Prof. Muharrem Ergin ortaokulları, Küçük Erkekler kategorisinde Fetih Tepe, Cevat Paşa ve Prof. Muharrem Ergin ortaokulları, Yıldız Kızlar kategorisinde Fetih Tepe, Mobil İmam Hatip ve Nuri Örs ortaokulları, Yıldız Erkekler kategorisinde Fetih Tepe, Cevat Paşa ve Hürriyet ortaokulları, Genç Kızlar kategorisinde Aliya İzzetbegoviç İmam Hatip, Bayrampaşa Mesleki Teknik Anadolu ve Tuna Mesleki Teknik Anadolu liseleri Genç Erkekler kategorisinde ise Sağmalcılar Anadolu, Saray Bosna Mesleki Teknik Anadolu ve Tuna Mesleki Teknik Anadolu liseleri dereceye giren okullar oldu.

Yorum Gönder

MKRdezign

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget