Bayrampaşa'da kozmetik fabrikasında yangın



Bayrampaşa'daki bir kozmetik fabrikasının deposunda çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangının çıktığı fabrikanın bitişiğinde bulunan benzin istasyonu çevredekilere korku yaşattı

İddiaya göre, saat 13:00 sıralarında Maltepe, Topkapı Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı kozmetik fabrikasının deposunda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Depo bölümünden dumanlar çıktığını fark eden çalışanlar dışarıya çıkarıldı ve hemen durum itfaiye ekiplerine bildirildi. Dumanlar fabrikanın tamamını kısa sürede sardı. Olay yerine yaklaşık 150 metre uzaklıkta olan Bayrampaşa İtfaiye Grubu kısa sürede, yangının çıktığı binaya sevk edildi. Yangına müdahalede yetersiz kalan Bayrampaşa itfaiye grubu yardım istedi.

Olay yerine Eyüp, Davutpaşa ve Fatih itfaiye grubuna bağlı ekipler sevk edildi. Bu arada, yanan fabrikanın hemen bitişiğinde benzin istasyonu kapatılarak buradaki çalışanlar da istasyonun dışına alındı. Kozmetik imalathanesinde çalışanlar yangını gözyaşları içinde izledi.

Çevrede çalışan esnaf, dumanların biranda yükseldiğini ve durumu itfaiye ekiplerine bildirdiklerini, burada çalışanların da hemen binadan çıktığını söyledi. Fabrikada yaklaşık 100 kişinin çalıştığı öğrenildi.

İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışması devam ediyor.

Yorum Gönder

MKRdezign

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget