Bayrampaşa Spor Antalya Kampında

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Bayrampaşasporumuz, 2015-2016 sezonu ikinci yarı hazırlık kampı için Antalya’ya gitti. Belek’te 16 Ocak’a kadar kamp yapacak olan yeşil-kırmızılı takımımız, 5 hazırlık maçı oynayacak.

Takımımızın kamp kadrosunda şu futbolcular bulunuyor: İlker Avcıbay, Sercan Hacıoğlu, Meriç Bayram, Muhittin Baştürk, Berat Çetinkaya, Tugay Banicar, Tugay Kaya, Caner Turp, Emirhan Yavuz, Koray Yıldız, Oğuz Aksoy, Gökhan Öztürk, Raşit Şahingöz, Samet Bülbül, Yusuf Kurtuluş, Feridun Kıroğlu, Zekeriya Kaçaroğlu, Melik Yeğin, Alican Buruk, Sinan Kurumuş ve Recep Akkemik.

1 transfer, 6 futbolcuyla yollar ayrıldı
Yeni transfer sol bek İlker Erbay’da kampa katılırken, yönetimimiz 6 futbolcunun sözleşmesini feshetti. Yönetimimiz, Hasan Türk, Ömer Sümer, Ömer Karancı, Furkan Ersekmen, Serhat Çakmak ve Ali Fırat Okur'a teşekkür ederek, bundan sonraki futbol yaşamlarında başarılar diledi.

Başkanımız İsmail Hocaoğlu: Transfer çalışmalarımız sürüyor
Kulup Başkanımız İsmail Hocaoğlu teknik heyetimizle birlikte takımımızın eksikleri belirlediklerini belirterek, "Eksiklerimizi en kısa sürede tamamlayıp kampa yetiştirmek istiyoruz. Hedefimiz Antalya’da iyi bir kamp dönemi geçirip, ikinci yarıya çok iyi başlamak. Transfer çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlayacağız. Herkese ikinci yarıda oynadığı futbolla keyif veren ve üst sıralara doğru tırmanan bir Bayrampaşaspor’u izlettirmek istiyoruz” diye konuştu.

İkinci yarı 17 Ocak 2016’da başlayacak
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta ligin ikinci yarısı 17 Ocak 2016’da başlayacak. Takımımız ilk hafta maçında deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacak.
Sezon sonunda lider takımın direkt PTT 1. Lig'e yükseleceği, diğer 4 ekibin play-off oynamaya hak kazanacağı grupta son 3 ekip Spor Toto 3. Lig'e düşecek.
Etiketler:

Yorum Gönder

MKRdezign

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget