Baygem Futbol Turnuvası


Bayrampaşa’daki 10 liseden 120 öğrencinin katılımıyla düzenlenen Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi (BAYGEM) 7. Geleneksel Futbol Turnuvası, final maçlarıyla sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Canayakın Takımı oldu.

3 ay boyunca devam eden turnuvada toplam 8 takım şampiyonluk için yarıştı. Her cumartesi Bayrampaşa Okan Buruk Spor Tesisleri’nde karşı karşıya gelen takımlar, lig usulüyle mücadele etti. Final haftasında oynanan yarı final ve final maçlarının ardından turnuvanın şampiyonu belli oldu. Rakibini 5-4 yenmeyi başaran Canayakın Spor, turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Mimar Sinan ve New Kaya takımlarının üçüncülük mücadelesinde, rakibini penaltılarla 10-9 yenen New Kaya turnuvayı 3. sırada bitirmeyi başardı.

Üçüncülük maçının ardından karşı karşıya gelen Canayakın spor ve Karşıyaka takımları kıyasıya bir mücadeleyle şampiyonluk maçını oynadı. Rakibini son dakika golüyle 5-4 yenen Rıfat Canayakın Lisesi öğrencilerinden oluşan Canayakınspor turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Karşıyaka Takımı da turnuvayı ikinci olarak bitirdi.

Turnuvada ilk üçe giren takımların yansıra; turnuvanın en iyi kalecisine, turnuvanın gol kralına ve turnuvanın en centilmen oyuncularında ödülleri düzenlenen ödül töreniyle takdim edildi.

Turnuvanın Genel Koordinatörü BAYGEM Spor Birimi Sorumlusu Kamer Bostan, turnuva sonunda yaptığı açıklamada, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Bayrampaşa Belediyesi’nin destekleriyle yedincisini düzenlediğimiz turnuvada gençlerin dostluğu ve kardeşliği galip geldi. Turnuvamıza destek ve emek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Gönder

MKRdezign

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget