Yıldız Teknik Üniversitesi'nden Başkan AYDINER'e Özel Ödül


Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından bu yıl 14. düzenlenen ‘Yılın Yıldızları Ödülleri’, düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, ‘üniversiteye ve bilime yaptığı katkılardan dolayı’ Rektörlük Özel Ödülü’ne layık görüldü. Ödülünü Rektör Prof. Dr. İsmail Yüksek’in elinden alan Başkan Aydıner, “Şahsımı ödüle layık gören iradeye şükranlarımı sunuyorum. Bu ödülü 300 bin Bayrampaşalı adına alıyorum.” dedi.

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İşletme Kulübü öğrencileri tarafından gerçekleştirilen ’14. Yılın Yıldızları Ödülleri’ düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’ndeki törende yaklaşık 5 bin YTÜ’lü öğrencinin oy kullanarak seçtiği ‘Yılın Yıldızı’ ödülleri sahiplerini buldu.

İş, sanat ve medya dünyasından tanınmış isimlerin katıldığı törenin açılış konuşmasını yapan Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, üniversitelerin ülkemizin ve dünyanın yaşamsal sorununa bilimin ışığını yansıtarak çözümler sunmaya çalışan öncü yapılar olduğunu ifade etti. Prof. Yüksek, “Yılın yıldızları töreni gençlerin dünyaya, toplumsal yaşama, insanlara ilişkin bakışının, değerlerin ve düşüncelerinin nasıl biçimlendirdiğine dair önemli ipuçları vermektedir. Daha da önemlisi üniversite gençliğinin sanattan spora, basından iş hayatına kadar her alanda ülkenin sıcak gündemine ne kadar hakim olduğunu göstermektedir. Öğrencilerimizin ödüle layık gördüğü sizleri yaptığınız çalışmalardan dolayı kutlarım” şeklinde konuştu. Düzenlenen gecede üniversiteye ve bilime yaptığı katkılardan dolayı Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’e ‘Rektörlük Özel Ödülü’ verildi. Aydıner, ödülünü Prof. Dr. İsmail Yüksek’in elinden aldı.

“BU ÖDÜLÜ, 300 BİN BAYRAMPAŞALI ADINA ALIYORUM”
Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Türkiye’nin en başarılı üniversiteleri arasında yer aldığını ifade eden Başkan Aydıner, Geleceğin Türkiye’sine yön verecek yeterliliğe sahip gençlerden böyle bir ödülü almaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Şahsımı ödüle layık gören iradeye şükranlarımı sunuyorum. Bu ödülü 300 bin Bayrampaşalı adına alıyorum.” şeklinde konuştu.

Törende ayrıca yılın erkek sanatçısı, kadın sanatçısı, müzik grubu, iş adamı, iş kadını, erkek ve kadın sinema oyuncu, yazar ve ekonomist başta olmak üzere toplam 32 ayrı kategoride ‘Yılın Yıldızları’ ödüllendirildi.

Yorum Gönder

MKRdezign

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget