Bilal Erdoğan'dan Başkan Aydıner'e Ziyaret


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti.

Erdoğan’ı Bayrampaşa Belediyesi’nde Başkan Atila Aydıner, belediye başkan yardımcıları İsmail Gemici, Can Gökhan Balekoğlu, Ahmet Kumbasar, Mehmet Acar, Mustafa Demirkan ve Yalçın Sırakaya ile birlikte AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl karşıladı.

ERDOĞAN: SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINA KATKI YAPILMALI
Bilal Erdoğan, ziyarette yaptığı konuşmada, “Vakıf kültürümüz bizim adeta yitik bir değerimiz. Osmanlı İmparatorluğu döneminde en küçük konularda bile vakıflar kurulmuştu. Sokak kedisinden kuşuna kadar onların ihtiyaçlarını gözetmiş sosyal anlayışa sahip bir imparatorluğun torunlarıyız. Bu imparatorluğun bakiyesi üzerinde yaşayan insanlar olarak bu tarz vakıflar, sivil toplum kuruluşları yeşeriyor, güçlü hizmetler yapıyor. Bu hizmetleri çekemeyenler oluyor. Biz bir yandan bunlarla hukuki mücadelemizi verirken bir yandan da hizmetin aksamaması için elimizden gelen mücadeleyi de yapıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerinin desteklenmesi gerekir. Bu hizmetler insanlarımızın şevki, desteği olmasa bu yerlere gelemez. Herkesi sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerine katkı sunmaya, en azından okul aile birliklerinde görev yapmaya davet ediyorum” diye konuştu.

“TÜRGEV GENÇLERE YENİ UFUKLAR AÇIYOR”
Başkan Aydıner de konuşmasında “TÜRGEV, öğrenciler için yaptırdığı yurtlar ve misafirhanelerle çok önemli bir vakıf. Yurtlar ve okullarında verilen bilimsel, sanatsal, kültürel, sportif faaliyetlerle yeni Türkiye’nin inşasına katkıda bulunacak, uluslararası platformlarda söz sahibi olabilecek, özgüveni tam, köklerinin farkında olan, tarihini, kendini ve hedefini iyi bilen, araştıran, üreten, girişimci gençler yetiştirmeyi kendine düstur ediniyor. Bu kapsamda gençlere yeni ufuklar açan vakfınızın çalışmalarını takdir ediyor ve sizlere başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Başkan Aydıner, ziyaretin anısına Bilal Erdoğan’a hediye takdim etti. Erdoğan, daha sonra Bayrampaşa Belediyesi’nin ziyaretçi anı defterini imzaladı.

Yorum Gönder

MKRdezign

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget