AK Parti'den Batiad'a Ziyaret


AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Oğuz Kemal Kıdıl ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Rasim Bilgehan, Bayrampaşa Tekstilci ve Sanayici İşadamları Derneği (BATİAD) Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Bayrampaşa’nın geleceğinin konuşulduğu ziyarette BATİAD Başkanı Aydın Erten, ve Başkan vekili Şerafettin Kurt, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Oğuz Kemal Kıdıl ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Rasim Bilgehan ile birlikte tekstil piyasası başta olmak üzere gündeme ilişkin diğer konuları da görüştü.

AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Oğuz Kemal Kıdıl ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Rasim Bilgehan, BATİAD’ın Bayrampaşa’da çok önemli işlere imza attığını belirterek, “Türk tekstil piyasasının can damarlarından biri haline gelen Bayrampaşa’mızda, tekstilcilerimiz BATİAD çatısı altında toplanan tüm tekstilcilerimize hayırlı ve başarılı işler dileriz. Bayrampaşa’mızda tekstilcilerimiz yurt içi piyasasının yanı sıra yurt dışına da ürünler göndererek Türkiye’ye ciddi anlamda ekonomik kazanç sağlamaktadırlar. BATİAD, projeleriyle Bayrampaşa tekstil piyasasını tanıtırken, aynı zamanda soysa sorumluluk görevlerini de ihmal etmiyor. Bizleri misafir eden BATİAD yönetimine hayırlı ve başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandılar.

BATİAD Başkanı Aydın Erten de yaptığı konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bayrampaşa tekstili dünyanın en büyük tekstil ve triko üreticileri içerisinde yer alıyor. Tekstil ve hazır giyim sektörünün önemli merkezlerinden biri olan Bayrampaşa, aynı zamanda triko üretiminde de önemli bir paya sahip. Bayrampaşa’da tekstil alanında faaliyet gösteren 3 bine yakın firmanın önemli bir oranı sadece triko üretimi gerçekleştiriyor. BATİAD olmak üzere Türk tekstilinin marka değerini arttırmak ve tanıtmak amacıyla çalışmalarımızı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak : pasavizyon

Yorum Gönder

MKRdezign

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget